Jedzenie na kółkach

  • 12.09.2018, 15:35
  • Jowita Leszczyńska
Jedzenie na kółkach
Już w najbliższy weekend 14 i 16 września odbędzie się III Sochaczewski Festiwal Streetfood'u. Na stadionie MOSIR-u będziemy mogli poznać kuchnie z całego świata? Trzy dni , w czasie którym będziemy mogli dogodzić swojemu podniebieniu. Trzydniową imprezę poprowadzi Daniel Janiak. Celem festiwalu jest promowanie idei slow foodu, czyli jedzenia przygotowanego ze świeżych, starannie dobranych produktów, „na oczach” klienta. Slow food to również kultura celebrowania posiłków, jedzenia bez pośpiechu. Festiwal Smaków Food Trucków odbywa się w wielu miastach Polski, a w tym roku u nas po raz trzeci. Daniel Janiak w rozmowie z Grażyną Bolimowską-Gajdą zapewnia, że takie uliczne jedzenie jest wyjątkowe.

A co konkretnie będzie można zjeść? Mówi w tej części Daniel Janiak

Jowita Leszczyńska
Podziel się:
Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu _______. _________ z siedzibą w ________ jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe