Popołudnie z Radiem Sochaczew: Rozmowa Aleksandry Skwiry z Dariuszem Zborowskim

Popołudnie z Radiem Sochaczew: Rozmowa Aleksandry Skwiry z Dariuszem Zborowskim
- właścicielem lokalu gastronomicznego i agroturystyki "Jeziorany"

Poruszamy bardzo ważny temat a mianowicie, co zrobić, żeby uniknąć marnowania, czyli wyrzucania jedzenia. Inspiracją do tego spotkania były tak naprawdę rozmowy i moich domowników i znajomych, że "znowu tyle jedzenia zostało po świętach", że "znowu tyle jedzenia się zmarnuje"... Wczoraj na antenie mówiłam o tym, że takie jedzenie, jedzenie, które zostało nam np. ze świąt można przekazać potrzebującym, wystarczy wejść na stronę: podzielmysie.pl, ale okazuje się, że można też przetworzyć je w zupełnie inne dania, potrawy... Posłuchajcie. :)

Aleksandra Skwira
Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

 

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.


Pozostałe